TOTALE UITVERKOOP ! TOTALE UITVERKOOP ! TOTALE UITVERKOOP ! TOTALE UITVERKOOP ! TOTALE UITVERKOOP !
0
Winkelwagen
€ 0,00

Download algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN “Miah mode & lifestyle”

Gevestigd te Herentalsebaan 590 – 2100 Deurne
Ondernemingsnummer : BE0861527769
Gsm : 0495/726219

  1. De algemene verkoopsvoorwaarden van "Miah" zijn van toepassing op alle leveringen van “Miah". Door een artikel te bestellen geeft u aan met de algemene verkoopsvoorwaarden akkoord te gaan. "Miah" zal u binnen de 24 uur een bevestiging sturen van uw bestelling samen met alle nodige informatie voor de verdere afhandeling van uw bestelling alsook de verzendingskosten.
  2. Ruilen of retourneren kan, indien u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons opneemt per e-mail (info@miah.be). Na ons akkoord kan u het artikel naar ons, op eigen kosten en voldoende gefrankeerd, terug sturen. Na ontvangst wordt het reeds betaalde bedrag exclusief verzendkosten aan u teruggestort. De retour regeling vervalt wanneer artikelen gebruikt zijn, of wanneer een originele verpakking van een artikel geopend werd of wanneer gebruikssporen door ons worden vastgesteld.
  3. Bestellingen blijven 7 dagen gereserveerd vanaf de dag dat u de orderbevestiging heeft ontvangen. Is de betaling dan nog niet binnen en is er geen contact meer geweest tussen de klant en "Miah", dan zullen de artikelen onmiddellijk terug te koop aangeboden worden.
  4. Alle prijzen zijn in EURO en inclusief BTW. Het totaalbedrag van de bestelling dient op voorhand overgeschreven te worden op rekening 320-0133874-84. (overschrijven vanuit het buitenland kan met volgende gegevens : iban : BE03 3200 1338 7484 bic : BBRU BE BB) of via één van de andere betaalmogelijkheden.
  5. In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten, heeft de koper het recht de verkoper te melden dat hij afziet van de aankoop, zonder boete en zonder opgave van reden, binnen de zeven werkdagen vanaf de dag volgend op de dag van de levering. Deze verzaking zal echter enkel van kracht worden op voorwaarde dat de klant via mail zijn verlangen kenbaar heeft gemaakt aan "Miah” (info@miah.be).
  6. Het kan uitzonderlijk voorkomen dat een bepaald artikel dat werd verkocht toch niet leverbaar is. In dit geval wordt de klant zo vlug mogelijk op de hoogte gebracht.
  7. Alle artikelen worden verstuurd binnen België via Bpost.  Verzending naar Nederland via PostNL.  Tenzij anders overeengekomen.  Verzending naar andere landen is mogelijk, vermeld uw adresgegevens bij de opmerkingen en wij contacteren u via mail met de details van de verzending en de kosten. De standaard bedragen voor verzending binnen België gelden voor levering naar een afhaalpunt.  Wenst u thuislevering dan kan u dit aangeven bij de extra verzendopties.  Voor Nederland is het standaard thuislevering (of een ander opgegeven adres)
  8. "Miah" is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van artikelen tijdens de verzending.

Over ons

Totale Uitverkoop van leuke hebbedingen, accessoires, juwelen aan toffe uitverkoopprijsjes ! 
De webwinkel zal nog aangevuld worden met artikelen die nog niet online stonden. Dus scoor snel nog leuke koopjes.

Een assortiment juwelen zal tot einde voorraad ook verkocht worden bij oa. Fashion Outlet Beveren.

Bedankt alvast voor het jarenlange vertrouwen, ik heb er vele mooie herinneringen aan.

Liefs, Linda

Verzending

We versturen uw bestelling binnen de 2 werkdagen standaard naar een afhaalpunt in uw buurt of indien u kiest voor thuislevering kan dit naar een adres naar keuze.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies