TOTALE UITVERKOOP ! TOTALE UITVERKOOP ! TOTALE UITVERKOOP ! TOTALE UITVERKOOP ! TOTALE UITVERKOOP !
0
Winkelwagen
€ 0,00
Content pagina's / Footer /

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN Miah

  1. De algemene verkoopsvoorwaarden van "Miah" zijn van toepassing op alle leveringen van "Miah". Door een artikel te bestellen geeft u aan met de algemene verkoopsvoorwaarden akkoord te gaan. "Miah" zal u binnen de 24 uur een bevestiging sturen van uw bestelling samen met alle nodige informatie voor de verdere afhandeling van uw bestelling alsook de verzendingskosten.
  2. Ruilen of retourneren kan, indien u binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling contact met ons opneemt per e-mail (info@miah.be). Na ons akkoord kan u het artikel naar ons, op eigen kosten en voldoende gefrankeerd, terug sturen. Na ontvangst wordt het reeds betaalde bedrag exclusief verzendkosten aan u teruggestort.    De retour-regeling vervalt wanneer kleding gedragen of gewassen is, of wanneer er door uzelf is geprobeerd een gebrek te herstellen of wanneer het artikel duidelijk gebruikt werd.
  3. Bestellingen blijven 7 dagen gereserveerd vanaf de dag dat u de orderbevestiging heeft ontvangen. Is de betaling dan nog niet binnen en is er geen contact meer geweest tussen de klant en "Miah", dan zullen de artikelen  onmiddellijk terug te koop aangeboden worden.
  4. Alle prijzen zijn in EURO en inclusief BTW.  Het totaalbedrag van de bestelling dient op voorhand overgeschreven te worden op rekening BE03 320013387484 of via de online betaalmogelijkheden. (overschrijven vanuit het buitenland kan met volgende gegevens : iban : BE03 3200 1338 7484  bic : BBRU BE BB)
  5. In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten, heeft de koper het recht de verkoper te melden dat hij afziet van de aankoop, zonder boete en zonder opgave van reden, binnen de zeven werkdagen vanaf de dag volgend op de dag van de levering. Deze verzaking zal echter enkel van kracht worden op voorwaarde dat de klant via mail zijn verlangen kenbaar heeft gemaakt aan "Miah" (info@miah.be).
  6. Het kan uitzonderlijk voorkomen dat een bepaald artikel dat werd verkocht toch niet leverbaar is. In dit geval wordt de klant zo vlug mogelijk op de hoogte gebracht.
  7. Alle artikelen worden verstuurd via Bpost of Post NL tenzij anders overeengekomen.  Verzendingen naar het buitenland zijn mogelijk, vermeld uw adresgegevens bij de opmerkingen en wij contacteren u via mail met de details van de verzending en de kosten.  
  8. "Miah" is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van artikelen tijdens de verzending.Over ons

Totale Uitverkoop van leuke hebbedingen, accessoires, juwelen aan toffe uitverkoopprijsjes ! 
De webwinkel zal nog aangevuld worden met artikelen die nog niet online stonden. Dus scoor snel nog leuke koopjes.

Een assortiment juwelen zal tot einde voorraad ook verkocht worden bij oa. Fashion Outlet Beveren.

Bedankt alvast voor het jarenlange vertrouwen, ik heb er vele mooie herinneringen aan.

Liefs, Linda

Verzending

We versturen uw bestelling binnen de 2 werkdagen standaard naar een afhaalpunt in uw buurt of indien u kiest voor thuislevering kan dit naar een adres naar keuze.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.